CMI -Medici impreuna pentru comunitate Ed a V-a

“MEDICII ÎMPREUNĂ PENTRU COMUNITATE”- ED. A V-A

  • 7 decembrie 2022 –

Pe data de 7 decembrie, Sala Mare a Teatrului Național Vasile Alecsandri din Iași a găzduit un eveniment de referință pentru comunitatea ieșeană: Gala “Medicii împreună pentru comunitate”. Întâlnirea, aflată la cea de-a V-a ediție, a reunit membri ai Colegiului Medicilor Iași, dar și alți reprezentanți și parteneri ai organizației, având ca subiect principal acordarea distincțiilor pentru membrii Colegiului Medicilor Iași care s-au remarcat prin merite deosebite în activitatea și dezvoltarea profesională. Anul acesta, câștigătorii au fost Dna Profesor Dr. Maria Stamatin – pentru contribuții semnificative la dezvoltarea profesiei și Dl Profesor Dr. Eugen Tarcoveanu – Pentru activitate medicală deosebită.

„Medicii Împreună pentru Comunitate” este un eveniment care și-a propus să reunească medicii membri ai Colegiului Medicilor Iași și, totodată, să promoveze conceptul de responsabilitate socială, ideea de a face ceva împreună pentru comunitate. Inițiativa a demarat încă din 2016 și în fiecare an s-a sprijinit câte o cauză socială. În anii anteriori, Colegiul Medicilor Iași a sprijint, pe rând, renovarea unei secții a Spitalului de copii “Sfânta Maria” din Iași, ajutorarea persoanelor vârstnice cu probleme materiale stringente, femeile victime ale violenței domestice.

Anul acesta, prin intermediul unui parteneriat încheiat cu Clubul Rotary Iași, fondurile rezultate în urma campaniei vor fi direcționate către sprijinirea refugiaților ucrainieni aflați în Iași, respectiv către Centrul de Informare și Suport România-Ucraina și Centrul Educațional pentru Mame și Copii Refugiați.

Copyright Colegiul Medicilor Iasi 2020. Toate drepturile rezervate. Marketing medical