Alegeri Comisia de Disciplina

Dragi colegi,

 

Va scriu pentru a va informa ca in perioada septembrie-octombrie 2023 se vor desfasura alegerile pentru stabilirea componenței comisiei de disciplina a Colegiului Medicilor Iasi. Datele exacte in care se va desfasura procesul electoral vor fi anuntate ulterior, imediat ce Consiliul National al CMR va lua o decizie in acest sens.

La alegeri pot candida  si pot fi aleşi în cadrul acestei comisii medicii primari care au o vechime în profesie de cel puţin 7 ani şi nu au săvârşit abateri disciplinare în ultimii 5 ani. Inscrierile se vor face la sediul Colegiului Medicilor Iași, in perioada 1-31 august 2023.

Candidaturile vor fi adresate comisiei electorale si vor cuprinde declaratia de candidatura, un curriculum vitae si o scrisoare de intentie ce va contine motivatia candidatului, exprimarea interesului pentru pozitia vizata, propuneri concrete pentru imbunatatirea activitatii administrativ-jurisdictionale.

Atasam la acest mesaj modelul declarației de candidatură pentru funcția de membru în Comisia de disciplină a Colegiului Medicilor Iasi.

 

Cu stima,

Conf. Dr. Liviu Oprea

Presedinte, Colegiul Medicilor Iasi

Download (DOC, 78KB)

Copyright Colegiul Medicilor Iasi 2020. Toate drepturile rezervate. Marketing medical