Spectacol “Medicii impreuna pentru comunitate” ed. V – 7 decembrie Opera Romana Iasi

Spectacol “Medicii impreuna pentru comunitate” ed. V – 7 decembrie Opera Romana Iasi

Avem bucuria să vă invităm să participați la cea de a V-a ediție a evenimentului anual organizat de Colegiul Medicilor Iași și dedicat comunității medicale ieșene, “Medicii împreună pentru comunitate”.

Anul acesta, evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Asociația Clubul Rotary Iași și Oameni și Companii. Evenimentul va cuprinde spectacolul La Bohème de Giacomo Puccini și are loc în Sala Mare a Teatrului Național “Vasile Alecsandri” din Iași, în data de 7 decembrie 2022, începând cu ora 18.00. Spectacolul va fi precedat de decernarea distincțiilor pentru membrii Colegiului Medicilor Iasi care s-au remarcat prin merite deosebite în activitatea profesională și dezvoltarea profesională.

Aducem alese mulțumiri membrilor noștri pentru implicarea și generozitatea de care au dat dovadă în edițiile anterioare organizate de Colegiul Medicilor Iași. Cauza umanitară a acestei ediții a evenimentului “Medicii împreună pentru comunitate” o constituie sprijinirea copiilor cetățenilor refugiați din Ucraina, beneficiarul acțiunii fiind Centrul Educațional pentru Mame și Copii Refugiați organizat în cadrul Centrului de Informare și Suport România-Ucraina.

După spectacol, vă invităm să petrecem puțin timp împreună, discutând pe diverse teme de interes reciproc  la un pahar de șampanie, în foaierul teatrului.

Ne vom bucura să fim împreună şi de această dată în apropierea sărbătorilor de iarnă.

 

Pentru rezervarea invitațiilor vă rugăm să sunați la 0232-219998.

 

Vă așteptăm cu drag,

 

Conf. univ. dr. Liviu Oprea

Președinte Colegiul Medicilor Iași

Copyright Colegiul Medicilor Iasi 2020. Toate drepturile rezervate. Marketing medical